Park op den Berg

Heeft u er altijd al van gedroomd om op het topje van de Heistse berg te wonen? Op de plek die decennialang de thuisbasis was van het Heilig-Hartcollege en waar verschillende generaties school liepen, kortom hét herkenningspunt van Heist-centrum, komt een uniek woonproject, ‘Park op den Berg’. Alleen de locatie spreekt al tot de verbeelding …

Rustig wonen in het centrum
In Park op den Berg geniet u van het beste van twee werelden. Wanneer u de deur uitstapt, staat u bijna letterlijk in het Bergbos met zijn statige bosdreven, de ideale plek  voor een ontspannend wandelingetje in het groen. Tegelijkertijd bent u ook op een mum van tijd in het bruisende commerciële en culturele centrum van de gemeente.

Architectuur en natuur in evenwicht
Park op den Berg zal in totaal 36 wooneenheden herbergen, verdeeld over vier gebouwen die los van elkaar op de helling van de Heistse berg geplaatst werden. Er werd  gekozen voor een vloeiende bouwstijl met afgeronde hoeken om de natuur rondom optimaal tot haar recht te laten komen.

De appartementen worden allemaal gekenmerkt door hun hoogwaardige afwerking en grote oppervlaktes. De penthouses op hun beurt gaan zelfs nog een stapje verder en  excelleren in esthetiek en woonkwaliteit. De leefruimtes van alle appartementen, penthouses en assistentiewoningen zijn trouwens zuidwestelijk georiënteerd zodat de  bewoners kunnen genieten van veel licht en bij mooi weer in een zonovergoten appartement kunnen vertoeven. Diezelfde leefruimte en het terras bieden bovendien een adembenemend uitzicht op de omgeving die zich kilometers ver uitstrekt.

Interessante investering
Wil u zelf verhuizen of bent u op zoek naar interessant vastgoed om te verhuren? Voor wie op zoek is naar exclusief vastgoed met een duurzame meerwaarde biedt Park op  den Berg een unieke kans. Dit harmonieuze woonproject, gelegen op een uitzonderlijke locatie, heeft immers alle troeven in zich.

Vragen of interesse?
T 03 290 90 00
www.parkopdenberg.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Hair & Beauty Factory

Haarverzorging - Kleuringen - Stylingproducten - Make-up - Nagelverzorging Ruime keuze aan professionele producten van topmerken. Voor zowel particulieren als professionelen

lees meer

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

VIA VIA Baby Comfort

In onze  winkel van maar liefst 1000 m² winkelruimte kan u terecht voor toffe kinderkleding van 0 tot 14 jaar en de gehele babyuitzet. Met een persoonlijke aanpak helpen ze je graag een geboortelijst samen te stellen of een leuk geschenk te vinden.

lees meer

Speciale promoties Check het hier