Nieuwe avonturen tegemoet

lege smartphonebatterij?

Een lege smartphonebatterij? Een drama als je onderweg bent … want hoe moet het nu met de e-tickets die in je downloads staan, de Google Maps app om de weg te zoeken en hoe moet je een foto nemen die je op Instagram kan gooien om het thuisfront jaloers te maken? Het gebruik van apps als Waze, Google Maps, ... vraagt tot wel 3 keer meer energie van de batterij. Wanneer je je smartphone  dus een hele dag lang intensief gebruikt is de kans groot dat hij het einde van de dag niet haalt en dan is een powerbank de redder in nood! ACS heeft tal van powerbanks waarmee laden nog nooit zo eenvoudig was, zelfs draadloos. Met een powerbank op zak heb je altijd en overal energie bij de hand en ga je zorgeloos nieuwe avonturen tegemoet.

ACS
Eugeen Woutersstraat 38 C
Heist-op-den-Berg
T 015 24 33 70
www.acs-online.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Sarah's

Trendy damesboetiek Dameskleding - Shapewear - Panty's van topkwaliteit - Accessoires Vanaf maat 34 t/m maat 50

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg