Winter in Heist

Eindejaarssfeer in Heist-Centrum 

Winter in Heist is de perfecte moment om te genieten van alles wat met de eindejaarsperiode te maken heeft. Kerstbomen met daaronder stapels cadeautjes, feërieke verlichting, lekker eten en glühwein: allemaal ingrediënten voor geweldige feestdagen. Wedden dat de cadeautjesjacht in Heist-Centrum dit jaar ook extra gezellig wordt? Sfeervolle muziek, kerstverlichting in de straten, gezellige kerstkraampjes... De eindejaarssfeer zal weer op alle vlakken te proeven zijn. Winter in Heist loopt dit jaar van zaterdag 15 december t.e.m. zondag 6 januari. Met enkele koopzondagen, een kerstmarkt en de kerstman die langskomt in de Bergstraat is het programma dit jaar goed gevuld. Winter in Heist is een initiatief van de gemeente Heist-op-den-Berg en het Bergstraatcomité.

Warm welkom in de Bergstraat! 

 

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Lekka Lekka

Lekkere ijsjes in verrassende, uitgebreide smaken.

lees meer

DE BIE | creative communication

DE BIE | creative communication is uw partner in communicatie. Drukwerk, kranten, magazines, radio, televisie of online media, ... We mixen onze expertise en die van jou graag tot één bruisende communicatiecocktail!

lees meer

Speciale promoties Check het hier