Winter in Heist

Eindejaarssfeer in Heist-Centrum 

Winter in Heist is de perfecte moment om te genieten van alles wat met de eindejaarsperiode te maken heeft. Kerstbomen met daaronder stapels cadeautjes, feërieke verlichting, lekker eten en glühwein: allemaal ingrediënten voor geweldige feestdagen. Wedden dat de cadeautjesjacht in Heist-Centrum dit jaar ook extra gezellig wordt? Sfeervolle muziek, kerstverlichting in de straten, gezellige kerstkraampjes... De eindejaarssfeer zal weer op alle vlakken te proeven zijn. Winter in Heist loopt dit jaar van zaterdag 15 december t.e.m. zondag 6 januari. Met enkele koopzondagen, een kerstmarkt en de kerstman die langskomt in de Bergstraat is het programma dit jaar goed gevuld. Winter in Heist is een initiatief van de gemeente Heist-op-den-Berg en het Bergstraatcomité.

Warm welkom in de Bergstraat! 

 

Twice As Nice

Bij Twice as Nice vind je leuke juwelen aan leuke prijzen. De collectie wordt voornamelijk gekenmerkt door juwelen in zilver en staal en er is zelfs een collectie speciaal voor mannen.

lees meer

Floral

Een fleurig boeket of een leuk plantje voor jezelf of om cadeau te doen? Spring gerust even binnen bij Floral en kies je favoriete bloemen uit.

lees meer

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

Speciale promoties Check het hier