Winter in Heist

Eindejaarssfeer in Heist-Centrum 

Winter in Heist is de perfecte moment om te genieten van alles wat met de eindejaarsperiode te maken heeft. Kerstbomen met daaronder stapels cadeautjes, feërieke verlichting, lekker eten en glühwein: allemaal ingrediënten voor geweldige feestdagen. Wedden dat de cadeautjesjacht in Heist-Centrum dit jaar ook extra gezellig wordt? Sfeervolle muziek, kerstverlichting in de straten, gezellige kerstkraampjes... De eindejaarssfeer zal weer op alle vlakken te proeven zijn. Winter in Heist loopt dit jaar van zaterdag 14 december t.e.m. zondag 5 januari. Met enkele koopzondagen, een kerstmarkt en de kerstman die langskomt in de Bergstraat is het programma dit jaar goed gevuld. Winter in Heist is een initiatief van de gemeente Heist-op-den-Berg en het Bergstraatcomité.

Warm welkom in de Bergstraat! 

 

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Je vindt er brillen, zonnebrillen en contactlenzen van allerlei trendy merken gecombineerd met uitstekend advies.

lees meer

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Bizzar

Bizzar biedt je de mooiste collecties kinderkleding. Je vindt er de leukste stukjes voor je oogappel van 0 tot 14 jaar binnen een trendy en kleurrijke shopomgeving.

lees meer

In de Ster Mode

Op zoek naar iets nieuws? Houd je ervan mooi gekleed te gaan? Casual of chique, maar altijd volgens de laatste trends? Bij In de Ster Mode ontdek je stijlvolle en gevarieerde collecties.

lees meer

Speciale promoties Check het hier