Winter in Heist

Eindejaarssfeer in Heist-Centrum 

Winter in Heist is de perfecte moment om te genieten van alles wat met de eindejaarsperiode te maken heeft. Kerstbomen met daaronder stapels cadeautjes, feërieke verlichting, lekker eten en glühwein: allemaal ingrediënten voor geweldige feestdagen. Wedden dat de cadeautjesjacht in Heist-Centrum dit jaar ook extra gezellig wordt? Sfeervolle muziek, kerstverlichting in de straten, gezellige kerstkraampjes... De eindejaarssfeer zal weer op alle vlakken te proeven zijn. Winter in Heist loopt dit jaar van zaterdag 14 december t.e.m. zondag 5 januari. Met enkele koopzondagen, een kerstmarkt en de kerstman die langskomt in de Bergstraat is het programma dit jaar goed gevuld. Winter in Heist is een initiatief van de gemeente Heist-op-den-Berg en het Bergstraatcomité.

Warm welkom in de Bergstraat! 

 

Lekka Lekka

Lekkere ijsjes in verrassende, uitgebreide smaken.

lees meer

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en kredietagent in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

De Vier Bollekes

Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Speciale promoties Check het hier