Braderij Heist 2022

Braderij in Heist-centrum

Het is weer die tijd van het jaar, na twee jaar zonder kan hét feestweekend van het jaar weer plaatsvinden!De Heistse braderij!

Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 juni vind je in de Bergstraat weer een bonte mix van handelaars, verenigingen en kermiskramers die alles in het werk stellen om er een heus feestweekend van het maken.


Op de braderij is iedereen welkom!

De kinderen hebben er de tijd van hun leven op de kermis, terwijl de ouders kunnen winkelen en de eerste zomerkoopjes kunnen doen.

De talrijke horeca in de straat en de verenigingen zorgen voor een lekkere hap en drankje met de nodige ambiance!


braderij 2022 Heist-op-den-Berg
 

Kom zeker eens langs!

 

Het Bergstraatcomité bedankt zijn sponsors:

 

 

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Dansstudio Kick-iT

Dansschool, danslessen, workshops, verkoop danskledij

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg